TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
Çağrı Merkezinde Uzaktan Çalışma Modeliyle 7/24 Kesintisiz Hizmet
09/04/2020 13:24:01
Çağrı Merkezinde Uzaktan Çalışma Modeliyle 7/24 Kesintisiz Hizmet

Halk sağlığına büyük önem veren Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Koronavirüs ile mücadelede alınan tedbirler kapsamında, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanlığı bünyesinde faaliyet gösteren Çağrı Merkezi Biriminde uzaktan çalışma sistemini başarıyla uygulamaya geçirdi.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Kovid-19 ile mücadele kapsamında  yayımlanan genelgeler ve alınan tedbirler  doğrultusunda, hem vatandaşların hem de personelin izolasyonunu sağlamak ve salgından korumak amacıyla alınan tedbirlerden biri olan uzaktan çalışma sisteminin teknik altyapısını oluşturarak hizmet süreçlerini aksatmadan bu modeli uygulamaya başlamıştır.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak, salgın ile mücadele kapsamında  yoğunlaşan çağrıların çözüme kavuşturulması maksadıyla, Çağrı Merkezi Biriminde görevli 21 personel, 7/24 üç vardiya çalışma düzeni esaslı tam kapasite ile vatandaşlarımızın isteklerini, yardım taleplerini, ve şikâyetlerini ilgili birimlere yönlendirmekte ve daha sonra geri dönüş sağlamaktadır.

Kovid-19 ile ilgili ilk resmi vaka açıklanması sonrasından 08 Nisan 2020 tarihine kadar Çağrı Merkezinde Biriminde 31.916 adet çağrı karşılanmış ve 15.178 adet talep açılmıştır. Talepler içindeki sosyal yardımların başvurusu sayısı ise 13.794 adettir.

Kamu hizmetlerinin devamlılığını güvenli şartlarda sürdürmek adına uzaktan çalışma sisteminde yoğun emek sarf eden Çağrı Merkezi Birimi personeli, "Sağlıklı Günler" sloganıyla Alo 153 hattına gelen tüm çağrılara cevap vermeyi hedeflemektedir. 

Çağrı Merkezini arayarak başvuruda bulunan vatandaşlar, talep numaraları ile E-Hizmet paneli https://ehizmet.tekirdag.bel.tr adresi üzerinden veya Çağrı Merkezini telefonla arayarak taleplerinin durumunu takip edebilmektedir.

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.