Başkan Kadir Albayrak'ın 10 Nisan Polis Haftası Mesajı
10/04/2020 09:06:09
Başkan Kadir Albayrak'ın 10 Nisan Polis Haftası Mesajı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 175. yıl dönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Başkan Albayrak mesajında şu ifadelere yer verdi:

Halkımızın güvenlik ve huzuru için yurdumuzun dört bir yanında görev yapan Polis Teşkilatımızın kuruluşunun 175. yıl dönümünü kutluyoruz.

Yüksek özveri ve üstün gayretlerle görev yapan, vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini sağlayan Polis Teşkilatımız, 175 yıllık köklü tarihiyle milletimizin sevgi, güven ve takdirini kazanmış olmanın haklı gururunu yaşamaktadır.

Bu duygu ve düşüncelerle görevlerini kahramanca yerine getirirken şehit olan polislerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyor, görevi başındaki tüm polislerimizin 10 Nisan Polis Haftası'nı kutluyor, sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum.

Kadir ALBAYRAK

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı