Altyapı çalışmaları tamamlanan Kapaklı pınarça yolunda SSB Beton Yol Yapım çalışmalarımız başladı.
10/04/2020 15:48:47

Altyapı çalışmaları tamamlanan Kapaklı pınarca yolunda SSB Beton yol çalışmalarımız Başladı.Teski ve Gazdaşın alt yapı çalışmaları nedeniyle büyük ölçüde üst yapısı tahrip olan Kapaklı pınarca yolunda üst yapı çalışmalarına başlanıldı. Uzun bir süreden beri Teski ve Gazdaşın altyapı çalışmaları nedeniyle üst yapısı tahrip olan yolun beton yol olarak Büyükşehir Belediyesince ihalesinin yapıldığı bildirildi.

Beton yolun ön hazırlık çalışmalarının Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekiplerince hızlı ve sorunsuz şekilde yürütülmektedir. Çalışmaların en kısa sürede bitirilmesi planlanmaktadır.