Başkan Kadir Albayrak'ın Anneler Günü Mesajı
09/05/2020 21:01:26
Başkan Kadir Albayrak'ın Anneler Günü Mesajı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Anneler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Kadir Albayrak, mesajında şu ifadelere yer verdi.

Annelik, koşulsuz sevgi, şefkat ve fedakârlığa dayanan dünyanın en güzel duygusudur.

Bizleri dünyaya getiren, sonsuz emekle yetiştiren, hayata hazırlayan annelerimiz, insanlığın en kutsal görevlerinden birini yerine getirmektedirler. Hayatları boyunca yanımızda olan annelerimiz, mutlulukların en büyüğüne, sevgi ve vefanın en yücesine layıktırlar.

Varoluş kaynağımız toprak ve vatanımız gibi kutsal varlıklarımız olan annelerimiz, yılın yalnızca bir gününde değil, her gün baş tacı edilmesi gereken en değerli hazinemizdirler.

Ülke olarak yaşamakta olduğumuz bu zor günleri, annelerimizin duyarlılığı, emek ve azmiyle geride bırakacağız.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm annelerimizin, Anneler Gününü en içten duygularımla kutluyor, sevdikleriyle birlikte sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir yaşam diliyorum.

Kadir ALBAYRAK

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı