TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
Başkan Kadir Albayrak'ın 10-16 Mayıs Engelliler Haftası Mesajı
11/05/2020 16:25:21
Başkan Kadir Albayrak'ın 10-16 Mayıs Engelliler Haftası Mesajı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Kadir Albayrak mesajında şu ifadelere yer verdi:

Engellilik, yalnızca engelli vatandaşlarımızı ve onların ailelerini değil, toplumun tamamını ilgilendiren bir konudur. Engellilerimizin yaşamlarındaki tüm engellerin kaldırılması ve onlara her alanda fırsat eşitliği sağlanması önemli bir toplumsal ihtiyaçtır.

Geride bıraktığımız yıllar içerisinde devletimiz, sivil toplum kuruluşlarımız ve duyarlı vatandaşlarımızın gayretleriyle, engellilerimizin sorunlarının çözümü konusunda büyük ilerleme sağlanmış olsa da, bu alandaki mücadelenin kararlılıkla sürdürülmesi gerekmektedir.

Biz de Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak, insan odaklı bir anlayışla engelli vatandaşlarımızın yanındayız ve bundan sonra da sosyal projelerimizle yanlarında olmaya devam edeceğiz.

Küresel salgınla mücadele ettiğimiz böylesine zor bir dönemde engelli vatandaşlarımızda beklentimiz, evlerinde kalarak kendilerini izole etmeleridir.

Bu duygu ve düşüncelerle, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası'nın toplumsal duyarlılığımızı güçlendirmesi ümidiyle, tüm engellilerimize sağlıklı, mutlu ve engelsiz bir yaşam diliyorum.

Kadir ALBAYRAK

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.