Şehir Hastanesi Bağlantı Yolları İle İlgili Toplantı Gerçekleşti
12/05/2020 16:34:09
Şehir Hastanesi Bağlantı Yolları İle İlgili Toplantı Gerçekleşti

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Toplantı Salonunda, yapımı devam eden Şehir Hastanesi bağlantı yolları ile ilgili toplantı gerçekleştirildi.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Emin Pehlivan başkanlığında gerçekleşen toplantıda Ulaşım Dairesi Başkanı Erdin Eral, Fen İşleri Dairesi Başkanı Metin Pakdil, İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Cengiz Becerir, TESKİ Plan Proje Daire Başkanı Ulaş Öztürk, TESKİ Su ve Kanal İşletme Daire Başkanı Oğuz Yaman, TREDAŞ Bölge Başkanı Ümit Günay ve AKFEN İnşaat Mühendisi Burak Baykuş yer aldı.

Toplantıda, Süleymanpaşa ilçesinde yapımına başlanan ve inşaatı devam eden Tekirdağ Şehir Hastanesinin bağlantı yolları ile ilgili yol projesi değerlendirildi.