Sinyalize Kavşak Çalışmaları Devam Ediyor
15/05/2020 15:14:27
Sinyalize Kavşak Çalışmaları Devam Ediyor

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı Trafik Hizmetleri Şube Müdürlüğü Ekipleri, yol güvenliğini artırmaya yönelik yapılan yatay işaretleme ve yol çizgi işaretlemelerinin yanı sıra kavaşklarda sinyalizasyon sistemi oluşturma çalışmalarına da devam ediyor.

Süleymanpasa ilçesi Hürriyet Mahallesi Çandarlızade İbrahim Paşa Caddesi ile Necip Fazıl Kısakürek Caddesi Kavşağı, çalışmaların tamamlanması ile birlikte sinyalize kavşak olarak hizmete açıldı. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin tüm birimleri ile Tekirdağ için çalıştığını belirten Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi koronavirüs salgını ile mücadeleye öncelik vermekle birlikte diğer çalışmalarını da aksatmadan sürdürüyor.  Bu kapsamda ulaşım dairesi ekiplerimiz de yol güvenliğini artırıcı çalışmalar yapıyor. Sinyalize kavşaklar da bu çalışmalardan biri. Bizler sizin için görevimizin başındayız. Siz lütfen evlerinizde kalın. Bu salgını hep birlikte aşacağız" dedi.