Başkan Kadir Albayrak'ın Kadir Gecesi Mesajı
19/05/2020 11:20:49
Başkan Kadir Albayrak'ın Kadir Gecesi Mesajı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Kadir Gecesi dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Kadir Albayrak, mesajında şu ifadelere yer verdi:

On bir ayın sultanı Ramazan ayının son günlerine yaklaşırken, bin aydan daha hayırlı Kadir Gecesi'ne kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Kuran-ı Kerim'in indirildiği gece olan Kadir Gecesi, sevgi ve kardeşlik dini İslam'ın evrensel mesajlarını yüksek manevi duygular içerisinde daha iyi kavramamıza vesile olmaktadır.

Rahmet ve bereket kapılarının sonuna kadar açıldığı Kadir Gecesi'nde edilecek tüm ibadetlerin kabul olması temennimizdir.

Bu duygu ve düşüncelerle, bin aydan daha hayırlı Kadir Gecesi'ni kutluyor, bu mübarek gecenin ülkemize ve tüm İslam âlemine sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini diliyorum.

Kadir ALBAYRAK

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı