TOPRAK ALTINDA KALAN 2 İŞÇİ İTFAİYENİN HUMMALI ÇALIŞMASI SONUCU SAĞ KURTARILDI
20/05/2020 19:26:04
TOPRAK ALTINDA KALAN 2 İŞÇİ İTFAİYENİN HUMMALI ÇALIŞMASI SONUCU SAĞ KURTARILDI

Tekirdağ'ın Süleymanpaşa ilçesinde bir sitenin dış cephesini boyamak için iskele kurdukları sırada meydana gelen toprak kaymasında göçük altında kalan 2 işçi  Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekiplerinin hızlı ve hummalı çalışması sonucu sağ olarak kurtarıldı. Saat:14:39 da ihbarı aldıktan sonra 9 dakika gibi kısa bir sürede saat 14 48 de olay yerine ulaşan itfaiye ekipleri ilk işçiyi yarım saate ikinci işçiyi de 2,5 saat sonra toprak altından sağ çıkarmayı başardı.

İtfaiye ekiplerinin hummalı çalışmasına Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri ekiplerinin yanısıra, Teski, Umke ve Afad ekipleri de destek verdi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinden sonra hastanede tedavi altına alınan işçilerin durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Sağ kurtartılan işçilere geçmiş olsun dileklerini ileten Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak  başta İtfaiye Ekipleri olmak üzere Fen İşleri, Teski, Umke ve Afad ekiplerine başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür etti.