TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
Mezarlıklar, Bayram Ziyaretlerine Hazır Hale Getirildi
22/05/2020 09:01:37
Mezarlıklar, Bayram Ziyaretlerine Hazır Hale Getirildi

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, yaklaşan Ramazan Bayramı öncesi, vatandaşların mezarlık ziyaretleri için il genelinde tüm mezarlıklarda dezenfeksiyon işlemlerinin yanı sıra ot biçimi, temizlik ve bakım çalışmalarını tamamladı.

Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı Mezarlıklar Şube Müdürlüğü ekipleri, Ramazan Bayramı dolayısıyla il genelinde mezarlık ziyaretlerinde bulunan vatandaşlara maske temin edilmesinin yanı sıra, 3.000 adet Kuran'ı Kerim meali, 5.000 Adet de dua ve ilmihal kitabı dağıttı.

Koronavirüs çalışmaları kapsamında il genelinde tüm mezarlıklarda dezenfekte işlemlerinin aksatılmadan devam ettirildiğini belirten Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Ramazan Bayramı öncesi, tüm mezarlıklarımız vatandaşlarımızın ziyaretlerine hazır hale getirildi. Temizlik ve bakım çalışmaları yapıldı. Mezarlık ziyaretine gelen vatandaşlarımıza kandil günü kandil simidi dağıtılmasının yanı sıra Kuran'ı Kerim meali ve dua kitapları da hediye edildi. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak vatandaşlarımızın Ramazan Bayramı öncesi mezarlık ziyaretlerinde herhangi bir sorun yaşamaması için her türlü tedbir alınmış durumda. Şimdiden tüm halkımızın Ramazan Bayramını kutluyorum" dedi.

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.