TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
Muratlı ve Ergene'de Asfalt ve SSB Beton Yol Yapım Çalışmaları Devam Ediyor
22/05/2020 14:06:05
Muratlı ve Ergene'de Asfalt ve SSB Beton Yol Yapım Çalışmaları Devam Ediyor

Tüm birimleri ile Koronavirüs salgını ile mücadele eden Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, yol yapım çalışmalarını da aralıksız sürdürüyor. 

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, Muratlı ilçesinde, Namık Kemal Üniversitesi Muratlı Meslek Yüksek Okulu İle Müsellim Çevreyolu Bağlantı Kavşağı arasında SSB beton yol yapım çalışmalarını tamamladı.Çalışmalar kapsamında toplam 8.250 m2 beton yol yapımı gerçekleştirildi. Ergene İlçesi Çınar Caddesi'nde de asfalt yol yapım çalışmaları tamamlandı. 

Yol yapım çalışmalarına ara vermeden devam ettiklerini belirten Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Koronavirüs Salgını ile mücadelemizi sürdürdüğümüz bu günlerde yol çalışmalarımıza da ara vermeden devam ediyoruz. Fen İşleri ekiplerimiz Tekirdağ il genelinde tüm ilçelerde belirli bir program dahilinde yol çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda ekiplerimiz Muratlı ve Ergene'de çalışmalarına devam ediyor. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak, Tekirdağ için tüm birimlerimizle çalışıyoruz" dedi.  

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.