TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
Başkan Albayrak, Sosyal Mesafe Kuralları Çerçevesinde Daire Başkanları ve Personelle Bayramlaştı
22/05/2020 16:24:37
Başkan Albayrak, Sosyal Mesafe Kuralları Çerçevesinde Daire Başkanları ve Personelle Bayramlaştı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Ramazan Bayramı öncesi son mesai gününde daire başkanları ve personel temsilcileri ile bir araya gelerek bayramlaştı.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu'nda sosyal mesafe kuralına hassasiyet gözetilerek gerçekleştirilen bayramlaşma töreninde konuşan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Koronavirüs Salgını ile mücadele sürecinde önemli çalışmalara imza attıklarını belirterek, "Salgın sürecinde büyük bir özveri ile çalışan tüm dairelerimizi kutluyorum. Halkımızın sağlığının korunması ve salgının yayılmasının önlenmesi amacıyla önemli çalışmalar gerçekleştirdik. Salgınla mücadelenin yanı sıra diğer çalışmalarımızı da aksatmadan devam ettiriyoruz. Bu bayram belki yakınlarımızla bir araya gelemiyeceğiz ama önemli olan sağlık. Gönül isterdi ki bugün yine önceki bayramlar gibi kalabalık bir şekilde büyükşehir ailesi olarak hep birlikte bayramlaşmak ama süreç buna izin vermiyor. Ramazan Bayramı tatili süresince hepinizin iyi dinlenmesini istiyorum. Bayram sonrası çok yoğun bir tempoyla çalışmalarımıza kaldığımız yerden devam edeceğiz. Hepinizin Ramazan Bayramını kutluyorum" dedi.

Bayramlaşmaya Genel Sekreter Fatih Ünsal, TESKİ Genel Müdürü İbrahim İçöz, Genel Sekreter Yardımcıları Atabey Baytöre, Emin Pehlivan ve Kaan Gaytancıoğlu, TESKİ ve Büyükşehir Daire Başkanları ile daire çalışanlarını temsilen her daireden birer personel katıldı.

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.