Kapaklı İlçesi Erbay Caddesi'nde 6.500 M2'lik Beton Yol Çalışmaları Tamamlandı
05/06/2020 19:11:46
Kapaklı İlçesi Erbay Caddesi'nde 6.500 M2'lik Beton Yol Çalışmaları Tamamlandı

Tüm birimleri ile Koronavirüs salgınına karşı mücadele eden Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi bir yandan da yol çalışmalarına da aralıksız devam ediyor.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi ekipleri, Kapaklı İlçesi Erbay Caddesi'nde kısa süre önce başlayan 6.500 m2'lik SSB (Silindirle Sıkıştırılmış Beton) Beton yol çalışmalarını tamamladı.

Tekirdağ il genelinde yol çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini belirten Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Koronavirüs ile mücadelemiz devam ederken diğer çalışmalarımızı da aksatmadan sürdürüyoruz. Fen İşleri Dairesi ekiplerimiz Kapaklı İlçesi Erbay Caddesi'nde beton yol çalışmalarını tamamladı. Çalışmalar kapsamında 6.500 m2 beton yol yapımı gerçekleştirildi. Altyapı çalışmaları tamamlanan yerlerde hızla yol yapım çalışmalarına devam edeceğiz. Kapaklılı vatandaşlarımıza hayırlı olsun" dedi.