Başkan Kadir Albayrak'ın Babalar Günü Mesajı
21/06/2020 02:04:26
Başkan Kadir Albayrak'ın Babalar Günü Mesajı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Babalar Günü" dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.  Başkan Kadir Albayrak, kutlama mesajında şu ifadelere yer verdi:

Gözlerimizi dünyaya açtığımız ilk günden itibaren hayatımızın her anında yanımızda olan babalarımız, bize güç ve güven veren çok değerli varlıklarımızdır.
Bizleri koşulsuz bir özveriyle yetiştiren, geleceğe hazırlayan, zorluklara göğüs germeyi ve mücadele etmeyi öğreten babalarımız, tecrübeleriyle her daim yolumuzu aydınlatmaktadırlar. Onlara layık iyi birer evlat olmak, sevgi ve saygı göstermek, vefat etmiş olan babalarımızın ise hatırasını yaşatmak bizler için vefa borcudur.
Varlıkları ile yüreklerimizi ısıtan, bize mutluluk ve güven veren bütün babalarımızın Babalar Günü'nü kutluyor, sevdikleriyle birlikte sağlıklı, huzurlu ve mutlu ömürler diliyorum.
Kadir ALBAYRAK
Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı