TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
Büyükşehir Belediyesi LGS'ye Giren Öğrencileri Yalnız Bırakmadı
20/06/2020 10:29:12
Büyükşehir Belediyesi LGS'ye Giren Öğrencileri Yalnız Bırakmadı

Kurulduğu günden bugüne sosyal belediyecilik anlayışı ile hareket eden Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, KOVİD-19 salgını ile mücadele edilen şu günlerde toplumun her kesiminin yanında olmaya devam ediyor. Bu kapsamda LGS'ye giren öğrencilere dezenfekte, maske ve su dağıtıldı.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, KOVİD-19 salgını nedeniyle sosyal mesafe ve hijyen kurallarına dikkat edilerek gerçekleştirilen LGS'ye girecek öğrencileri yalnız bırakmadı. Sınavın yapılacağı okul binaları önünde öğrenci ve velilere maske, su ve dezenfektan dağıtımı yapıldı. Öğrenci ve veliler de gerçekleştirilen bu uygulamadan mutluluk duyduklarını belirterek başta Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak olmak üzere emeği geçen tüm Büyükşehir personeline teşekkür etti.

Konu ile ilgili açıklama yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, tüm dünya ile birlikte yaşanan bu zorlu günlerde sınava girecek olan öğrencilerin daha fazla etkilendiğini belirterek, "Alışık olmadığınız koşullarda hazırlandığınız bu sınavda umuyorum ki her biriniz hedeflediğiniz başarılara ulaşacaksınız. Biz Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman yanınızda olacağız." dedi.

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.