Kapaklı İlçesi Fatih Caddesinde Yol Yapım Çalışmaları Başladı
17/06/2020 14:53:06
Kapaklı İlçesi Fatih Caddesinde Yol Yapım Çalışmaları Başladı

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi büyük önem verdiği yol yapım çalışmalarına il genelinde devam ediyor. Bu kapsamda Kapaklı ilçesi SSB beton yol serim çalışmalarına başlandı.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından Kapaklı İlçesindeki Fatih Caddesinde SSB beton yol serim çalışmalarına başlandı. Caddedeki çalışmalar en kısa zamanda tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunulacak.

Konu ile ilgili açıklama yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak göreve geldiğimiz günden bu güne yol yapım ve onarım çalışmalarına büyük önem verdik. Bu konudaki çalışmalarımızı ilçelerimizin ihtiyaçları doğrultusunda devam ettiriyoruz. Kapaklı ilçemizdeki Fatih Caddesinde de beton yol yapım çalışmalarımız başlamış durumda. Ben şimdiden vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum." dedi.