TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
Üst Sel Geçidi Yapım Çalışmaları Devam Ediyor
18/06/2020 15:23:34
Üst Sel Geçidi Yapım Çalışmaları Devam Ediyor

Tarım ve hayvancılığın bir ülkenin gelişmesinde ne kadar önemli olduğunun bilincinde olan Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, çiftçilerin üretimde yaşadıkları sıkıntıları en aza indirmek için çalışmalarına devam ediyor.

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, çiftçilerin ekim, ilaçlama, gübreleme ve hasat gibi işlemlerden dolayı tarlalarına gitmek için kullandıkları dere geçişlerinde herhangi bir sorun yaşamamaları için üst sel geçidi yapım çalışmalarına başladı. Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında Saray İlçesi Karabürçek Mahallesine 2, Kapaklı İlçesi Karlı Mahallesin de 2 adet üst sel geçidinin yapımı tamamlandı. Süleymanpaşa'nın Semetli, Oğuzlu ve Taşumurca Mahalleleri ile Şarköy ilçesinin Yaylaköy mahallesine toplam 8 adet üst sel geçidi Haziran, Temmuz ve Ağustos aylarında tamamlanarak çifçilerin hizmetine sunulacak.

 

Konu ile ilgili açıklama yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, tarım ve hayvancılığın Tekirdağ Büyükşehir Belediyesinin vizyonları arasında yer aldığını belirterek, "Göreve geldiğimi günden bugüne tarım ve hayvancılık alanında diğer büyükşehir belediyelerine örnek olan projeleri hayata geçirdik. Çiftçilerimizin her zaman yanında olduk. 2019 yılında Çorlu ilçesi Sarılar Mahallesine kazandırdığımız 3 adet üst sel geçidine yenilerini ekliyoruz. Çiftçilerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum. "dedi.

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.