TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
Başkan Albayrak, Malkara'da Bazı İnceleme ve Temaslarda Bulundu
02/07/2020 16:19:12
Başkan Albayrak, Malkara'da Bazı İnceleme ve Temaslarda Bulundu

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, bugünkü mesaisine erken saatlerde Malkara'dan başladı. Beraberindeki heyet ile birlikte Malkara'da bazı inceleme ve temaslarda bulunan Başkan Albayrak'ın ilk durağı Malkara Çavuşköy Et Konbina Tesisi oldu. Tesiste incelemelerde bulunan ve yetkililerden çalışmaların son durumu ile ilgili bilgi alan Başkan Albayrak, hazırlık çalışmalarının son aşamaya geldiğini belirterek, tesisin Kurban Bayramında tam teşekküllü olarak vatandaşlarımızın hizmetinde olacağını söyledi.

Başkan Albayrak'ın Malkara mesaisinde ikinci durağı Malkara Otobüs Terminali oldu. Burada gerçekleştirilen değerlendirme toplantısında, terminal ile ilgili yapılacak çalışmalar konusunda fikir alışverişinde bulunuldu.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak geniş bir hizmet yelpazesinde faaliyet gösterdiklerini belirten Başkan Albayrak, "11 ilçemizde önemli projelere imza atıyoruz. Hizmet ve yatırımlarımızla Tekirdağ'ın kaderini değiştirmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Günlük mesaimize Saat 05:00-23:00 olarak devam ediyoruz. Bugün de Malkara'dayız. Herşey Tekirdağ için herşey halkımız için. Bizi bu göreve layık gören halkımıza borcumuzu ödemek için bundan sonra da gece gündüz mesai mefhumu gözetmeksizin çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

Başkan Albayrak'a Malkara temaslarında Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul'un yanı sıra Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Fatih Ünsal, Genel Sekreter Yardımcısı Atabey Baytöre, Başkan Danışmanları Neşat Erdoğan ve Sertaç Alkaya, Daire Başkanları Alpaslan Kurtoğlu, Hikmet Erzincanlı, Erdin Eral ve Hasan Bayram eşlik etti.

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.