TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
Mehmet Hikmet Uğraş Caddesi'nde Sıcak Asfalt Serim Çalışması Devam Ediyor
08/07/2020 09:22:31
Mehmet Hikmet Uğraş Caddesi'nde Sıcak Asfalt Serim Çalışması Devam Ediyor

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından il genelinde başlatılan yol yapım çalışmaları aralıksız bir şekilde devam ediyor. Bu kapsamda Çerkezköy ilçesi İstasyon Mahallesi'nde bulunan Mehmet Hikmet Uğraş Caddesi'nde başlatılan sıcak asfalt (BSK) yol yapım çalışması devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Yol Proje ve Yapım Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışma kapsamında Mehmet Hikmet Uğraş Caddesi'nde toplam 7 bin metrekare BSK serimi gerçekleştirilecek. 6 Temmuz Pazartesi günü başlatılan çalışma çerçevesinde bugüne kadar 2 bin metrekare BSK serimi tamamlandı. Mehmet Hikmet Uğraş Caddesi'nde sürdürülen çalışmaların kısa süre içerisinde tamamlanması bekleniyor.

Yürütülen yol yapım çalışması hakkında bir açıklama yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak göreve geldiğimiz günden bu yana yol yapım ve onarım çalışmalarına büyük önem verdik. Bu konudaki çalışmalarımızı ilçelerimizin ihtiyaçları doğrultusunda devam ettiriyoruz. Çerkezköy ilçemizdeki Mehmet Hikmet Uğraş Caddesi'nde de sıcak BSK serim çalışmalarımız devam ediyor. Yapılan çalışmanın vatandaşlarımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum." dedi.

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.