BAŞKAN VEKİLİ MÜNÜR KARAEVLİ'DEN ŞEHİT AKGÖZ'ÜN AİLESİNE TAZİYE ZİYARETİ
09/07/2020 21:31:56
BAŞKAN VEKİLİ MÜNÜR KARAEVLİ'DEN ŞEHİT AKGÖZ'ÜN AİLESİNE TAZİYE ZİYARETİ

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Münür Karaevli, Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde patlayıcıların intikali esnasında meydana gelen patlamada şehit olan Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Halil Tuna Akgöz'ün Süleymanpaşa ilçesinde yaşayan ailesini ziyaret ederek başsağlığı dileklerinde bulundu.

Sakarya'nın Adapazarı ilçesine bağlı Taşkısığı Mahallesi'ndeki taş ocağında, havai fişek fabrikasındaki patlamamış malzemeleri imha için taşıyan kamyonda patlama yaşandı. 3 jandarma personelinin şehit olduğu olayda, 11 jandarma personeli de yaralandı.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Münür Karaevli de 3 şehitten biri olan Astsubay Kıdemli Başçavuş Halil Tuna Akgöz'ün Süleymanpaşa ilçesindeki baba ocağını ziyaret ederek şehidin ailesi ve yakınlarına başsağlığı temennisinde bulundu.

Şehit Akgöz'ün cenazesi, yarın Cuma namazına müteakip Süleymanpaşa ilçesinde bulunan Rüstempaşa Camii'nden defnedilecek.