TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
ŞEHİR HASTANESİNDE YOL YAPIM ÇALIŞMALARINDA SONA YAKLAŞILDI
10/07/2020 09:08:22
ŞEHİR HASTANESİNDE YOL YAPIM ÇALIŞMALARINDA SONA YAKLAŞILDI

İl genelinde yol yapım ve onarım faaliyetlerini sürdüren Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Şehir Hastanesi'nin Çevre yolu bağlantı yollarında zemin güçlendirme çalışmalarının tamamlanmasının ardından sıcak asfalt (BSK) serim uygulamasına başladı.

Süleymanpaşa ilçesi Kayı Mahallesi'nde inşa edilen Şehir Hastanesi'nin Çevre Yolu bağlantısını sağlayan Çağlar, Yemen Sokakları ile birinci alternatif yolda, Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekiplerince sıcak asfalt serim uygulaması sürdürülüyor. Söz konusu çalışmaların tamamlanmasının ardından drenaj ve diğer üstyapı hizmetleri gerçekleştirilecek.

"Büyükşehir Halkımız İçin Çalışmaya Devam Ediyor"

Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Vatandaşlarımızın Tekirdağ Şehir Hastanesi'ne rahat bir şekilde ulaşmalarını sağlamak amacıyla çevre yolu bağlantılarını gerçekleştiriyoruz. İkinci alternatif yol ile birlikte bu bölgede yürüttüğümüz çalışmalarımız tamamlanmış olacak. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Tekirdağ için, halkımız için çalışmaya devam ediyor" dedi.

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.