TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
Süleymanpaşa Su Ürünleri ve Toptancı Hali Balık Avı Sezonunda Tekirdağlıların Hizmetinde Olacak
27/07/2020 15:25:26
Süleymanpaşa Su Ürünleri ve Toptancı Hali Balık Avı Sezonunda Tekirdağlıların Hizmetinde Olacak

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, balıkçı esnafının daha iyi şartlarda hizmet vermesi, vatandaşların sağlıklı ve güvenilir ürünleri ekonomik koşullarda temin edebilmelerinin sağlanması amacıyla yapımı devam eden ve önümüzdeki balık avı sezonunda Tekirdağlıların hizmetine sunulacak olan Süleymanpaşa Su Ürünleri Toptancı Hali'nde incelemelerde bulundu.

Toplam inşaat alanı 6 bin 488 metrekare, yapı taban alanı ise 3 bin 324 metrekare olan Süleymanpaşa Su Ürünleri Toptancı Hali, ilçede önemli bir geçim kaynağı olan balıkçılığa ivme kazandırması bekleniyor. Geçtiğimiz dönemde esnaf ve vatandaşların ihtiyacı göz önünde bulundurularak inşasına başlanan tesis, 2020 yılı balık avı sezonu öncesinde Tekirdağ halkının hizmetine sunulacak.

"Vatandaşlarımız Daha Ekonomik Koşullarda Taze Deniz Ürünlerine Ulaşma Fırsatına Sahip Olacak"

Süleymanpaşa Su Ürünleri Toptancı Hali inşaat alanında incelemelerde bulunan ve gelinen son durum hakkında teknik personelden bilgi alan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Tekirdağ 2 denize de kıyısı bulunan 6 ilden biri. Biz de Büyükşehir Belediyesi olarak, bu imkânı değerlendirmek adına faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Bu kapsamda geçtiğimiz dönemde yapımına başladığımız Süleymanpaşa Su Ürünleri Toptancı Hali'ni önümüzdeki günlerde esnaf ve halkımızın hizmetine sunacağız. Tesisimizin hizmete girmesiyle birlikte vatandaşlarımız daha ekonomik koşullarda taze deniz ürünlerine ulaşma fırsatına sahip olacak. Tekirdağlı balıkçı esnafı ise sağlıklı ve hijyenik koşullarda deniz ürünlerini sergileme ve muhafaza etme imkanı bulacak. Bu tesisimizin halkımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi.

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.