TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
Büyükşehir Belediyesi'nden Sağlıklı ve Hijyenik Kurban Kesim Hizmeti
29/07/2020 11:11:40
Büyükşehir Belediyesi'nden Sağlıklı ve Hijyenik Kurban Kesim Hizmeti

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi yaklaşan Kurban Bayramı dolayısıyla, vatandaşların sağlıklı ve hijyenik koşullarda kurban ibadetini yerine getirebilmesi için hazırlıklarını sürdürüyor. Bu kapsamda Süleymanpaşa ilçesinde Mobil Kurban Kesim Ünitesi kuruldu.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından, Süleymanpaşa ilçesi Karadeniz Mahallesi'nde bulunan eski mezbaha alanı içerisinde 13m x 7m ebatlarında kurulan Mobil Kurban Ünitesi ile Kurban Bayramı süresince büyük baş hayvan kesim hizmeti verilecek. 2020 Yılı Kurban Hizmetlerinin Uygulanmasına Dair Tebliğ esasları gereğince gerçekleşecek olan kurban kesimleri Veteriner Hekim kontrolünde temiz ve hijyenik koşullar altında gerçekleşecek.

Mobil Kurban Kesim Ünitesi için hazırlıkların tamamlandığını belirten Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Mobil Kurban ünitesi ile Büyükşehir Belediyesi olarak vatandaşlarımıza sağlıklı ve hijyenik koşullarda kurban kesim hizmeti sunacağız. Hazırlıklarımızı tamamladık. Şimdiden tüm vatandaşlarımızın Kurban Bayramlarını kutluyor, sağlık, mutluluk ve huzur içerisinde bir bayram geçirmelerini temenni ediyorum" dedi.

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.