SAĞLIK VE ULAŞ MAHALLERİNDE SICAK ASFALT SERİMİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ
30/07/2020 09:08:35
SAĞLIK VE ULAŞ MAHALLERİNDE SICAK ASFALT SERİMİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından il genelinde başlatılan yol yapım çalışmaları aralıksız bir şekilde devam ediyor. Bu kapsamda Ergene ilçesine bağlı Sağlık ile Ulaş mahallerinde sıcak asfalt serimi gerçekleştirildi.

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Yol Proje ve Yapım Şube Müdürlüğü ekiplerince 2020 yılı faaliyet programı kapsamında Sağlık ve Ulaş mahallelerinde gerçekleştirilen çalışma ile toplamda 1570 ton sıcak asfalt dökülerek yolların yapımı tamamlandı.

Yol çalışmalarına büyük önem verdiklerini belirten Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Fen İşleri Dairesi ekiplerimiz, il genelinde yol çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Ergene ilçemizde Sağlık ile Ulaş mahallelerimizde sıcak asfalt serimi gerçekleştirdik. 11 ilçede belirli bir program dâhilinde çalışmalarımıza bundan sonra da devam edeceğiz. Yapılan çalışmaların halkımıza hayırlı olmasını diliyorum" dedi.