BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ HALİL TUNA AKGÖZ VE DİĞER ŞEHİTLER İÇİN MEVLİD-İ ŞERİF OKUTTU
09/08/2020 16:39:33

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından kısa bir süre önce Sakarya'da meydana gelen patlama sonucu Şehit olan Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Halil Tuna Akgöz ve vatan uğruna canını veren diğer şehitler anısına  Süleymanpaşa Rüstempaşa Camiinde öğle namazına müteakip Mevlidi Şerif  okutuldu.

Tekirdağ valisi Aziz Yıldırım'ın yanı sıra Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Namık Kemal Üniversitesi Rektörü  Prof. Dr. Mümin Şahin, Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Bursa İl Müftüsü  İzani Turan, Tekirdağ İl Müftüsü  İsmail İpek, Tekirdağ eski Müftüsü Mahmut Gürlen ile bazı mülki amirleri şehidin ailesi ve çok sayıda Tekirdağlı vatandaş katıldığı ve yaklaşık 1 saat süren mevlid sonrası katılanlara pilav ayran ikramı yapıldı.

Türkiye'nin çeşitli yerlerinden  gelen mevlithanları tebrik eden Başkan Albayrak şehitlerimizin ruhu şad olsun mekanları cennet olsun" dedi.