Şehir Hastanesi ve Diş Hastanesinin İki Sokağında Başlattığımız Yol Yapım Çalışmalarımız Tamamlandı.
10/08/2020 09:22:12

Yapımı devam eden şehir hastanesi ve diş hastanesinin toplu taşıma araçlarının kullanacağı ve acil servis giriş çıkışlarının sağlanacağı gülbağ ve ışıltı sokak Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Temmuz ayı Meclis kararı ile Büyükşehir belediyesi Yol ağına alınarak 590 mt uzunluğundaki yol SSB Beton yol olarak yapılmış ve ulaşıma açılmıştır. Şehir hastanesinin yapımının tamamlanması ile birlikte şehirhastanesi ulaşımında bir aksaklık oluşmayacağı bildirildi.