Başkan Albayrak Adliye Binası Açılış Törenine Katıldı
04/09/2020 16:15:38
Başkan Albayrak Adliye Binası Açılış Törenine Katıldı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Marmaraereğlisi Adliye'sinin açılış törenine katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan Açılış Töreni, protokol üyeleri tarafından yapılan açılış konuşmaları ile devam etti. Konuşmaların ardından gerçekleşen kurdele kesimi ile Adliye Binası hizmete açıldı.

Açılış törenine Başkan Kadir Albayrak'ın yanı sıra; TBMM Başkanı ve Tekirdağ Milletvekili Mustafa Şentop, Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel, Tekirdağ Cumhuriyet Başsavcısı Soner Gül, Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, il protokolü, kurum ve kuruluş müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

Başkan Kadir Albayrak konu ile ilgili yaptığı açıklamada, "Yeni Adliye binasının ilçemize hayırlı olmasını dilerim."dedi.