TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlamaları Çelenk Sunma Töreni İle Başladı
30/08/2020 12:38:42
30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlamaları Çelenk Sunma Töreni İle Başladı

Tekirdağ'da, özgür, bağımsız ve demokratik Türkiye Cumhuriyeti'nin kurulmasının önünü açan 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 98. Yılı dolayısıyla Çelenk Sunma Töreni düzenlendi.

Süleymanpaşa ilçesindeki Atatürk Anıtı önünde gerçekleşen Çelenk Sunma Töreninde, Atatürk Anıtı'na çelenk sunulmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu, günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yapıldı.

Törende, Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı, Parti Sözcüsü ve Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak, Tekirdağ Milletvekilleri Dr. İlhami Özcan Aygun, Dr. Candan Yüceer, Mustafa Yel, Garnizon Komutanı Piyade Alb. Şahin Yenilmez, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mümin Şahin, Süleymanpaşa Kaymakamı Harun Kaya, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, TESKİ Genel Müdürü Dr. İbrahim İçöz, kurum ve kuruluş müdürleri, siyasi parti temsilcileri, meclis üyeleri ve vatandaşlar yer aldı.

Törenin ardından, 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlama etkinlikleri kapsamında şehitlerin kabirleri ziyaret edildi.  Ziyarette, Kuran-ı Kerim tilaveti ve dua sonrasında protokol üyeleri tarafından şehitlerimizin kabirlerine karanfil bırakıldı.

 

30 Ağustos Zafer Bayramı kutlama etkinlikleri sonrasında açıklama yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Başta Ebedi Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, aziz şehitlerimizi, kahraman gazilerimizi rahmet ve şükranla anıyor, yüce milletimizin ve Türk Silahlı Kuvvetlerimizin 30 Ağustos Zafer Bayramını en içten duygularımla kutluyorum." dedi.

 

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.