Kumbağ Arıtma Tesisi Atık Su Terfi Hattının Yapımı için İller Bankası ile Sözleşme İmzalandı
02/09/2020 09:17:40

Kumbağ Arıtma Tesisi'nin kapasitesinin artırılması amacıyla yapılacak olan atık su terfi hattı ile ilgili Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi (TESKİ) ile İller Bankası A. Ş. arasında JICA kredisi alt sözleşmesi imzalandı.

Altyapı konusunda Tekirdağ il genelinde önemli hamleler yaptıklarının altını çizen Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Kumbağ Arıtma Tesisi'nin kapasitesinin arttırılması amacıyla hayata geçirilecek olan ve ihale aşamasına gelen TM-2 ile TM-12 Atık su Terfi Merkezleri arasında atık su terfi hattı yapılması işine en yakın zamanda başlayacağız. Konu ile ilgili İller Bankası ile JICA kredisi alt sözleşmesini de imzalamış bulunmaktayız. Vatandaşlarımıza ve şehrimize şimdiden hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

İmza töreninde Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'ın yanı sıra TESKİ Genel Müdürü Dr. İbrahim İçöz ile İller Bankası İstanbul Bölge Müdürü M. Ferit Yüksel de hazır bulundu.