TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
Başkan Albayrak, Saray İlçesi'nde Bir Dizi Ziyaret ve İncelemelerde Bulundu
02/09/2020 13:40:31
Başkan Albayrak, Saray İlçesi'nde Bir Dizi Ziyaret ve İncelemelerde Bulundu

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, sabah erken saatlerde başladığı Saray İlçesi mesaisinde bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulundu.

Saray Hizmet binasını ziyaret ederek mesaisine başlayan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, burada gerçekleştirilen toplantıda, Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi'nin (TESKİ) Saray İlçesi'nde devam eden ve planlanan altyapı yatırımlarıyla ilgili  TESKİ Saray Şube Müdürü Faruk Şen'den brifing aldı.

Başkan Albayrak, Saray hizmet binasındaki ikinci brifingini Fen İşleri Dairesi Başkanı Metin Pakdil'den aldı. Pakdil, Saray İlçesi'ndeki yol ağlarıyla ilgili devam eden ve planlanan çalışmalar konusunda Başkan Albayrak'a brifing verdi.

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, yatırım değerlendirme toplatılarının ardından Saray Belediye Başkanı Özgen Erkiş'i de makamında ziyaret ederek bir süre görüştü. Ziyaret sonrası Zabıta ekipleri ile de bir araya gelen Başkan Albayrak, Zabıta ekiplerinin 1-7 Eylül Zabıta Haftasını kutladı ve onlarla bir hatıra fotoğrafı çektirdi.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin, yetkin personeli, tam donanımlı araç ve ekipmanları ile Tekirdağ il genelinde 11 ilçede altyapı ve üstyapı çalışmalarına aralıksız devam ettiğini belirten Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Bugünkü mesaimizi Saray İlçemize ayırdık. Saray'da devam eden gerek TESKİ gerekse de Büyükşehir olarak yaptığımız çalışmaları yerinde inceledik ve ilgili personelimizden çalışmalar ile ilgili bilgi aldık, yatırımlarımızı en hızlı bir şekilde hizmet olarak halkımıza ulaştırmanın planlamasını gerçekleştirdik. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, tüm ekipleriyle Tekirdağ için gece gündüz çalışmaya devam ediyor, bundan sonra da aynı kararlılık ve zimle de çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz" dedi.

Başkan Albayrak'a Saray temaslarında TESKİ Genel Müdürü Dr. İbrahim İçöz, Fen İşleri Dairesi Başkanı Metin Pakdil ve ilgili dairelerin teknik personelleri eşlik etti.

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.