TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
Başkan Albayrak, Büyükyoncalı'da Başlatılan Yol Düzenleme Çalışmalarını Yerinde İnceledi
02/09/2020 13:56:30
Başkan Albayrak, Büyükyoncalı'da Başlatılan Yol Düzenleme Çalışmalarını Yerinde İnceledi

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Saray İlçesi Büyükyoncalı Mahallesi'nde devam eden yol çalışmalarını yerinde inceledi.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi ekipleri tarafından Saray İlçesi Büyükyoncalı Mahallesi Atatürk Caddesi'nde başlatılan, yağmur suyu kanalı, tretuvar ve yol çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Albayrak, çalışmaların son durumu ile ilgili yetkililerden bilgi aldı.

Büyükyoncalı Mahallesi'nde önemli bir yol düzenleme çalışması başlattıklarını belirten Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Büyükyoncalı Mahallemizin Atatürk Caddesi'nde yol, tretuvar ve yağmur suyu kanalı çalışması yapılacak. Çalışmalar kapsamında 2.600 metre uzunluğa sahip yolun asfalt çalışmasının yanı sıra 1.640 metre yağmur suyu hattı ve tretuvar yapımı gerçekleştireceğiz. Yol üzerinde araç parkına imkan sağlayacak olan cepler de yapılacak. Çalışmalarımızı kısa süre içerisinde tamamlayıp vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Tüm hemşehrilerimize hayırlı ve uğurlu olmasını temenni eder, sağlıklı günler dilerim"

Başkan Albayrak'a Büyükyoncalı Mahallesi'ndeki incelemelerinde Saray Belediye Başkanı Özgen Erkiş ve TESKİ Genel Müdürü Dr. İbrahim İçöz de eşlik etti.

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.