TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
Başkan Kadir Albayrak Depremin Meydana Geldiği Güzelköy'de
09/09/2020 09:41:06
Başkan Kadir Albayrak Depremin Meydana Geldiği Güzelköy'de

Tekirdağ'ın Şarköy ilçesinde saat 00.57'de 4.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Güzelköy Mahallesi açıklarında meydana gelen depremin hemen ardından bölgede incelemelerde bulundu.

Şarköy İlçesinin Güzelköy Mahallesinde gece saatlerinde 4.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin hemen ardından bölgeye giden Başkan Kadir Albayrak, depremin hissedildiği Barbaros, Yeniköy, Uçmakdere, Gaziköy ve Hoşköy Mahalleleri ile depremin merkez üssü olan Güzelköy (Melen) mahallesinde incelemelerde bulundu ve vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti.

Depremin merkezüssü olan Güzelköy mahallesi olmak üzere Tekirdağ'ın hiçbir yerinde can ve mal kaybı yaşanmadığını belirten Başkan Albayrak, "Şarköy İlçemizin Güzelköy Mahallesi açıklarında meydana gelen ve ilimizde hissedilen deprem sebebiyle tüm hemşehrilerimize geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Biz Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak çalışmalarımızı şehrimizin deprem kuşağında yer aldığı gerçeğinden hareketle büyük bir titizlikle yerine getiriyoruz. Yaşanabilecek olumsuzluklara karşı her durumda hazır olmalıyız. Unutulmamalıdır ki; deprem değil, bilinçsizlik ve tedbirsizlik öldürür." dedi.

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.