Eylül Ayı Meclis Toplantısı Gerçekleşti
09/09/2020 16:58:27
Eylül Ayı Meclis Toplantısı Gerçekleşti

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi 2020 Eylül Dönemi Olağan Meclis Toplantısı, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak başkanlığında gerçekleştirildi.

Çorlu Halk Eğitim Merkezi 15 Temmuz Konferans Salonu'nda COVİD-19 salgını nedeniyle sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uygun olarak gerçekleştirilen toplantıda, gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı ve komisyon raporlarına ait dosyalar meclise sunuldu.

11 İLÇEYE 11 ÖĞRENCİ YURDU PROJESİNİN İLK ADIMI ATILDI

Meclis Toplantısında ayrıca Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin büyük çaplı ve önemli projeleri arasında yerini alacak olan "11 İlçeye 11 Öğrenci Yurdu" projesinin ilk adımı, Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt tarafından imzalanan iş birliği protokolü ile atıldı. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Çorlu Belediyesi tarafından imzalanan iş birliği protokolüne göre, 11 İlçeye 11 Öğrenci Yurdu projesinin ilk etabı Çorlu ilçesinde yapımına başlanacak kız öğrenci yurdu ile gerçekleşecek.