TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
Başkan Albayrak Ahilik Haftası Çelenk Sunma Törenine Katıldı
14/09/2020 13:41:02
Başkan Albayrak Ahilik Haftası Çelenk Sunma Törenine Katıldı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Ahilik Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen çelenk sunma törenine katıldı.

Atatürk Anıtına çelenek sunulması ile başlayan tören, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunması ile devam etti. Ticaret İl Müdürü Mehmet Furtına günün anlam ve önemini belirten bir konuşma gerçekleştirdi.

Süleymanpaşa ilçesindeki Tarihi Valilik Binası önünde gerçekleşen törene Başkan Kadir Albayrak'ın yanı sıra; Namık Kemal Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bülent Eker, Ticaret İl Müdürü Mehmet Furtına, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Sami Kayın, siyasi parti temsilcileri ve esnaf odaları başkanları katıldı.

AHİLİK HEYETİ'NDEN BAŞKAN ALBAYRAK'A ZİYARET

Başkan Kadir Albayrak, çelenk sunma töreninin ardından Yılın Ahisi Halim Çağlayan, Yılın Kalfası İsmail Yılmaz ve Yılın Çırağı Ozan Polat Kanbur'u makamında ağırladı. Başkan Albayrak, esnaf heyetine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, meslek yaşamlarında başarılar diledi.

"AHİLİK HAFTASI'NI EN İÇTEN DİLEKLERİMLE KUTLUYORUM"

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman esnafların yanında olduklarını belirten Başkan Albayrak, "Dürüstlük, dostluk, kardeşlik, cömertlik, paylaşma ve yardımlaşmayı esas alan esnaf ve sanatkârlarımız başta olmak üzere tüm halkımızın, Ahilik Haftası'nı en içten dileklerimle kutluyor ve hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.