TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
Başkan Albayrak Gaziler Günü Çelenk Sunma Törenine Katıldı
19/09/2020 11:59:33
Başkan Albayrak Gaziler Günü Çelenk Sunma Törenine Katıldı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Mustafa Kemal Atatürk'e "Gazilik" unvanının verilmesinin 99. yıl dönümü ve 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla düzenlenen Çelenk Sunma Törenine katıldı.

Süleymanpaşa ilçesindeki Tarihi Valilik Binası önünde gerçekleşen törende Atatürk Anıtı'na çelenk sunulmasının ardından, saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yapıldı.

Çelenk Sunma Töreninde Başkan Kadir Albayrak'ın yanı sıra; Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Tekirdağ Milletvekilleri Dr. İlhami Özcan Aygun ve Mustafa Yel, Garnizon Komutanı Piyade Alb. Şahin Yenilmez, Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mümin Şahin, Süleymanpaşa Kaymakamı Harun Kaya, Süleymanapaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, il protokolü, siyasi parti temsilcileri, STK'lar ve vatandaşlar katıldı.

"BUGÜN BARIŞ İÇİNDE YAŞIYORSAK BUNU ŞEHİT VE GAZİLERİMİZE BORÇLUYUZ"

Başkan Albayrak, çelenk sunma töreninin sona ermesinin ardından Tekirdağ Muharip Gaziler Derneği Başkanı Ali Rıza Açıkgöz, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Tekirdağ Şubesi Başkanı Deniz Uygun ile gazileri ziyaret etti. Gazilere sağlık ve mutluluk dileğinde bulunan Başkan Albayrak, "Ebedi Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, kahraman gazilerimizi ve aziz şehitlerimizi rahmet ve saygıyla anıyorum. Bizler bugün barış ve huzur içinde yaşayabiliyorsak bunu aziz şehitlerimize ve kahraman gazilerimize borçluyuz" dedi.

 

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.