TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
Anıtkabir'de Dalgalanan Şanlı Ay Yıldızlı Bayrak Tekirdağ'da
21/09/2020 10:02:25
Anıtkabir'de Dalgalanan Şanlı Ay Yıldızlı Bayrak Tekirdağ'da

Anıtkabir'de dalgalanan şanlı Türk bayrağı, 19 Eylül Gaziler Günü'nde 57. Alay'ın kurulduğu Tekirdağ'a getirilerek Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'a teslim edildi.

Anıtkabir'de dalgalanan şanlı Türk bayrağı, 19 Eylül Gaziler Günü'nde, 57. Alay Yürüyüş Komitesinin öncülüğünde, Ankara Kent Konseyi Bisiklet Meclisi tarafından düzenlenen bisiklet turuyla 57. Alay'ın kurulduğu Tekirdağ'a getirilerek Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'a teslim edildi.

"BAYRAĞIMIZ TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YENİ HİZMET BİNAMIZDA DALGALANDIRILACAKTIR"

Türk Bayrağı'nı öperek teslim alan Başkan Kadir Albayrak, yaptığı açıklamada "Mustafa Kemal Atatürk, bizim değişmez ebedi önderimizdir. Mustafa Kemal Atatürk, Türkiye'nin kalbidir ve ebediyen atmaya devam edecektir. Türk bayrağımızın Mustafa Kemal Atatürk'ün ebedi istirahatgâhı olan Anıtkabir'den Tekirdağ'a getirilmiş olması bizler için gurur kaynağıdır. Bu duygularla başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi saygı, minnet ve özlemle anıyoruz. Hayatta olan gazilerimize sağlıklı bir ömür diliyorum. Ay yıldızlı, şanlı al bayrağımız, 19 Mayıs 2021 Tarihinde açılışını gerçekleştireceğimiz Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Yeni Hizmet Binamızda dalgalandırılacaktır" dedi.

 

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.