TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
Büyükşehir Belediyesinden Toplu Taşıma Araçlarında Hijyen Denetimi
23/09/2020 16:13:51
Büyükşehir Belediyesinden Toplu Taşıma Araçlarında Hijyen Denetimi

KOVİD-19 salgınına karşı yürüttüğü etkin mücadeledeki başarısı ile Türkiye'deki büyükşehirler arasında ilk 5'te yer alan Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların hijyenik ve sağlıklı koşullarda sosyal hayatını sürdürebilmesi için çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı ekipleri, vatandaşların sağlıklı koşullarda yolculuk etmesi için hijyen denetimlerini aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda Süleymanpaşa, Malkara ve Hayrabolu ilçelerinde toplu taşıma ve ticari taksilerde hijyen denetimi gerçekleştirildi. Zabıta ekipleri araçlarda sosyal mesafe, maske kullanımı ve hijyen kurallarına uyulup uyulmadığını kontrol etti.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak KOVİD-19 salgını ile etkin bir mücadele yürüttüklerini belirten Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, " Biz, Türkiye'de ilk vakanın görüldüğü günden bu yana vatandaşlarımızın sağlığı için bir dizi önlemi hayata geçirdik. Kamuya açık durak, üst geçit, park ve bahçe, kuaför, berber salonları gibi vatandaşların yoğun kullandığı alanların dezenfekte işlemlerini gerçekleştirdik, gerçekleştiriyoruz.  Toplu taşıma araçlarımızda da hijyen, sosyal mesafe ve maske kullanımı denetimlerimizi sürdürüyoruz. Unutmayalım ki KOVİD-19 salgınından aldığımız önlemler ve uyguladığımız tedbirler sayesinde kurtulabiliriz" dedi.

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.