TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
Çorlu Kuzey Yolu Değerlendirme Toplantısı Yapıldı
23/09/2020 16:47:36
Çorlu Kuzey Yolu Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Çorlu ilçesinde trafiğin rahatlaması amacıyla hayata geçirilmesi planlanan Çorlu Kuzey Yolu ile ilgili değerlendirme toplantısı Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albnayrak'ın katılımıyla gerçekleştirildi.

Toplantıda Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Emlak İstimlak Dairesi Başkanı Yüksel Özdal ve  Fen İşleri Dairesi Başkanı Metin Pakdil tarafından Çorlu Kuzey Yolu hakkında teknik bilgi verildi. 2 bin metre uzunluğa, 25 metre genişliğe sahip olacak olan Çorlu Kuzey Yolu, iki gidiş iki geliş olarak projelendirilecek. Yolda ayrıca 1 adet toprak örme duvarlı menfez girişi yer alacak.

Projenin tamamlanmasıyla birlikte Çorlu ilçesinin kuzeyinde doğudan batıya ulaşım sağlanmış olacak. Proje kapsamında 1 Kasım Caddesi'nden Dumlupınar Caddesi'ne, daha sonra Halit Ziya Uşaklıgil ve ardından Fatih Caddesi'ne bağlantı olacak ve Çorlu ilçesine alternatif bir yol kazandırılacak.

Kuzey Yolu Projesi ile Çorlu trafiğinde önemli rahatlama sağlanacağını belirten Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak, halkımızın rahat ve güvenli ulaşım sağlayabilmeleri için bu alandaki hizmet ve yatırımlarımıza Çorlu'da olduğu gibi diğer ilçelerimizde de devam edeceğiz" dedi.

Çorlu Kuzey Yolu değerlendirme toplantısına Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Fatih Ünsal, Genel Sekreter Yardımcısı Atabey Baytöre, Başkan Danışmanı Neşat Erdoğan ve ilgili daire başkanları katıldı.

 

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.