TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
Hayrabolu Katlı Yer Altı Otoparkı ve Meydan Düzenleme Projesi'nde Sona Gelindi
02/10/2020 09:31:14
Hayrabolu Katlı Yer Altı Otoparkı ve Meydan Düzenleme Projesi'nde Sona Gelindi

Kurulduğu günden bu yana önemli ve fark yaratan projeleri hayata geçiren Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Hayrabolu Katlı Yer Altı Otoparkı ve Meydan Düzenleme Projesi'ni büyük oranda tamamladı.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı devam eden Hayrabolu Katlı Yer Altı Otoparkı ve Meydan Düzenleme Projesi'nde sona gelindi. Yüzde 92'sinin tamamlandığı otoparkın açılışı, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda gerçekleştirilecek.

"PROJEMİZ TÜM VATANDAŞLARIMIZA HAYIRLI OLSUN"

Tesisin inşaat ve peyzaj çalışmalarında sona gelindiğini belirten Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Hayrabolu Katlı Yeraltı Otoparkımızı, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda düzenleyeceğimiz açılış töreni ile Hayrabolulu vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Projemizin tüm vatandaşlarımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum." dedi.

PROJEDE BİSİKLET VE MOTORSİKLET PARK ALANLARI DA BULUNUYOR

Projede 1. bodrum katta su deposu, güvenlik odası, oto yıkama birimi ve ofisi, depolar, erkek ve kadın tuvaleti, 77 araç kapasiteli otopark, bisiklet ve motosiklet alanı bulunuyor.  2. ve 3. bodrum katta depolar, personel odası, toplamda 181 araç kapasiteli otopark, bisiklet ve motosiklet park alanı bulunan projenin toplam araç kapasitesi ise 258'dir. Ayrıca, meydan alanında konser ve tören alanı ile açık oturum alanları yer alıyor. Meydan düzenlemesinde bitkiler ve süs havuzları gibi peyzaj öğeler de olacak.

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.