Saray İlçesi Vize Caddesi'nde Sıcak Asfalt Serim Çalışmaları Tamamlandı
02/10/2020 14:19:18
Saray İlçesi Vize Caddesi'nde Sıcak Asfalt Serim Çalışmaları Tamamlandı

2020 faaliyet programı kapsamında il genelinde yol yapım ve onarım çalışmalarına devam eden Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Saray ilçesi Vize Caddesi'nde başlattığı sıcak asfalt serim çalışmalarını tamamladı.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından Saray ilçesi Vize Caddesi'nde sürdürülen çalışmalar kapsamında toplamda 6 bin 750 metreküp BSK sıcak asfalt yol yapıldı. Çalışmalarda 1.000 ton asfalt döküldü.

Büyükşehir Belediyesinin yol yapım ve onarım çalışmalarına hız kesmeden devam ettiğini belirten Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Tekirdağ'ın 11 ilçesinde yol çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Saray ilçemizde sıcak asfalt serim çalışması tamamlanan Vize Caddesi'nin vatandaşlarımıza hayırlı olmasını temenni ederim" dedi.