TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
Başkan Albayrak, Eğitim Sendikaları Temsilcileri İle Buluştu
22/10/2020 11:49:58
Başkan Albayrak, Eğitim Sendikaları Temsilcileri İle Buluştu

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, eğitim ile ilgili değerlendirmelerde bulunmak üzere Tekirdağ'da faaliyet gösteren sendika temsilcileri ile bir araya geldi.

Hayata geçirdiği 11 ilçeye 11 okul projesi ile belediyelerin eğitime katkısı konusunda yeni bir çığır açan, Türkiye çapında, eğitime en çok destek veren belediyelerin başında gelen Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'ın önderliğinde eğitime katkı çalışmalarına devam ediyor.  Eğitim-Sen Tekirdağ Şubesi Başkanı Kamil Sarı, Türk Eğitim-Sen Tekirdağ Şubesi Başkanı Kamuran Varma, Eğitim-İş Sendikası Tekirdağ Şubesi Başkanı Hüseyin Eren, Barış Özer ve Muzaffer Doğan ile bir araya gelen Başkan Albayrak, Tekirdağ'da eğitimin geleceği ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin eğitim projeleri ile ilgili görüşmelerde bulundu.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin her zaman eğitimin destekçisi olacağını belirten Başkan Albayrak, "Tekirdağ büyükşehir Belediyesi olarak 11 ilçeye 11 okul projemiz başta olmak üzere tüm diğer proje ve çalışmalarımızla Tekirdağ'ın eğitimine büyük destek verdik. Eğitim sendikası temsilcilerimizle bir araya gelerek Tekirdağ'da eğitim geleceği ile ilgili değerlendirmelerde bulunduk. Eğitim ile ilgili projelerimizi sendika temsilcilerimize aktardık. Verimli bir görüşme oldu" dedi.

Buluşmada, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Kaan Gaytancıoğlu ile Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Behçet Atlı da yer aldı ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin çalışmaları ile ilgili sendika temsilcilerine bilgi verdi.

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.