29 Ekim Çerkezköy'ün Kurtuluş Bayramı Kutlu Olsun
29/10/2020 06:34:36
29 Ekim Çerkezköy'ün Kurtuluş Bayramı Kutlu Olsun

29 Ekim, güzel Çerkezköy'ümüzün düşman işgalinden kurtulduğu ve Türkiye Cumhuriyet'imizin kurulduğu; çifte bayram olarak kutladığımız gündür.

Şanlı bir kahramanlık destanı olan Kurtuluş Savaşı'nın kazanılmasıyla birlikte düşman işgalinden kurtarılan vatanımız ve en önemli değerimiz olan Cumhuriyetimiz, atalarımızdan bizlere kalan en büyük mirastır. Vatanımızı korumak, Cumhuriyet'imizi muasır medeniyet seviyesinin üstüne çıkarmak ve Ebedi Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün ilke ve devrimlerini yaşatmak bizlere düşen en büyük görevdir.

Bu duygu ve düşüncelerle, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı kutladığımız bu anlamlı günde, Çerkezköy ilçemizin düşman işgalinden kurtarılışının 98. yıl dönümün kutluyor, Ebedi Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ü, silah arkadaşlarını ve aziz şehitlerimizi saygıyla anıyorum.

Kadir ALBAYRAK

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı