BAŞKAN KADİR ALBAYRAK'IN MEVLİD KANDİLİ MESAJI
28/10/2020 08:30:48
BAŞKAN KADİR ALBAYRAK'IN MEVLİD KANDİLİ MESAJI

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Mevlid Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Kadir Albayrak mesajında şu ifadelere yer verdi.

Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed'in dünyaya geldiği hayırlı gün olan Mevlid Kandiline kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Bilgeliği, ahlakı ve erdemleriyle tüm insanlığa örnek olan Peygamberimizi andığımız Mevlid Kandili, birlik, beraberlik, yardımlaşma duygularını en güzel şekilde yaşadığımız manevi değeri yüksek bir gündür.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm İslam âleminin Mevlid Kandilini en içten duygularımla kutluyor, bu mübarek kandilin tüm İslam âlemine barış, huzur, bolluk ve bereket getirmesini diliyorum.

Kadir ALBAYRAK

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı