29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Çelenk Sunma Töreni Düzenlendi
28/10/2020 15:27:22
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Çelenk Sunma Töreni Düzenlendi

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 97. yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen çelenk sunma törenine katıldı.

Süleymanpaşa ilçesinde bulunan Tarihi Tekirdağ Valiliği önünde gerçekleştirilen törende Tekirdağ Valiliği, Garnizon Komutanlığı ve Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından Atatürk Anıtı'na çelenk sunulurken, saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

Programda şeref defterini imzalayan Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, günün anlam ve önemini belirten bir konuşma gerçekleştirdi.

Çelenk sunma programına Başkan Kadir Albayrak'ın yanı sıra Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun, Tekirdağ Garnizon Komutanı Piyade Alb. Şahin Yenilmez, Cumhuriyet Başsavcısı Soner Gül, Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Mümin Şahin, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, TESKİ Genel Müdürü Dr. İbrahim İçöz, siyasi parti temsilcileri kurum ve kuruluş yöneticileri ile vatandaşlar katıldı.