TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Tebrikat ve Kutlama Töreni Düzenlendi
29/10/2020 13:14:52
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Tebrikat ve Kutlama Töreni Düzenlendi

Tekirdağ'da, Mustafa Kemal Atatürk'ün en büyük eseri ve emaneti olan Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 97. yıl dönümü kutlama programları kapsamında tebrikat töreni gerçekleşti.

Tekirdağ Valiliğinde düzenlenen Tebrikat töreninde Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, tebrikleri kabul etti. Tebrikat töreninin ardından Tekirdağ Valiliği önünde kutlama töreni gerçekleştirildi. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan törende, Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım tarafından günün anlam ve önemini belirten konuşma yapıldı. Vali Yıldırım'ın konuşmasının ardından Ebru Nayim Fen Lisesi Öğrencisi tarafından okunan şiir ile Cumhuriyet Bayramı kutlama töreni sona erdi.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Tebrikat ve kutlama törenlerine Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'ın yanı sıra; Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Tekirdağ Milletvekilleri Dr. İlhami Özcan Aygun, Mustafa Yel ve Çiğdem Koncagül, Garnizon Komutanı Piyade Alb. Şahin Yenilmez, il protokolü, Sivil Toplum Kuruluşları ve siyasi parti temsilcileri ile basın mensupları katıldı.

"TÜM HALKIMIZIN 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI'NI KUTLUYORUM"

Cumhuriyet Bayramı kutlama töreni sonrasında açıklama yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Cumhuriyet'imizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere milli mücadelenin kahramanlarını şükran ve saygıyla anıyor, tüm halkımızın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı kutluyorum" dedi.

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.