Büyükşehir Belediyesi Sokak Hayvanlarına Mama Desteğini Sürdürüyor
30/10/2020 16:09:20
Büyükşehir Belediyesi Sokak Hayvanlarına Mama Desteğini Sürdürüyor

Kovid-19 salgını tüm dünyada etkisini sürdürürken sadece insanların yaşamı değil, sokak hayvanlarının da yaşamı olumsuz etkilendi. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanları için besleme çalışması yapıldı.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı, il genelinde yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanları için besleme çalışması yaptı. Şehrin muhtelif yerlerinde yapılan besleme çalışması ileriki zamanlarda da devam edecek.

Konu ile ilgili açıklama yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışı gereği hem çevreye hem de hayvan haklarına saygılı bir belediye olmuştur. Tüm dünya olarak zor bir dönemden geçtiğimiz şu günlerde sokakta yaşayan dostlarımızın da beslenme ihtiyacını göz önüne alarak besleme çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz." dedi.