TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
Başkan Albayrak Muratlı'da Çelenk Sunma Törenine Katıldı
02/11/2020 11:32:22
Başkan Albayrak Muratlı'da Çelenk Sunma Törenine Katıldı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, 2 Kasım Muratlı ilçesinin düşman işgalinden kurtuluşunun 98. yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen çelenk sunma törenine katıldı.

Atatürk Anıtı'na çelenk sunulması ile başlayan tören, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunması ile devam etti. Törende ayrıca Muratlı Belediye Başkanı Nebi Tepe tarafından günün anlam ve önemini belirten konuşma yapıldı.

Törene Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'ın yanı sıra; Muratlı Kaymakam Vekili Mehmet Sülün, Muratlı Belediye Başkanı Nebi Tepe, İlçe Jandarma Komutanı Cihat Bayat, siyasi parti temsilcileri, meclis üyeleri, gaziler ve vatandaşlar katıldı.

"ATATÜRK'ÜN MİRASINI YAŞATMAK BİZLERE DÜŞEN EN BÜYÜK GÖREVDİR"

Çelenk Sunma Törenin ardından açıklama yapan Başkan Kadir Albayrak, "Muratlı'nın düşman işgalinden kurtuluşunun 98. yıl dönümünün mutluluğunu yaşıyoruz. Vatanımızı korumak, Cumhuriyet'imizi yüceltmek ve Atatürk'ün mirasını yaşatmak bizlere düşen en büyük görevdir. Başta Ebedi Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, istiklal mücadelemizin kahramanlarını rahmet ve saygıyla anıyorum." dedi.

 

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.