TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
Başkan Albayrak'ın 10 Kasım Atatürk'ü Anma Mesajı
09/11/2020 16:57:20
Başkan Albayrak'ın 10 Kasım Atatürk'ü Anma Mesajı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, 10 Kasım Atatürk'ün ölüm yıldönümü dolayısıyla bir anma mesajı yayımladı. Başkan Albayrak anma mesajında şu ifadelere yer verdi:

Yurdumuzun kurtarıcısı ve Cumhuriyet'imizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ü, vefatının 82. yıl dönümünde özlem, rahmet ve saygıyla anıyorum.

İstiklal mücadelemize önderlik eden ve güzel yurdumuzu bizlere armağan eden Atatürk, tüm dünyada sevilen ve saygı duyulan bir liderdir.

Türk milletinin en zor çağında tarih sahnesine çıkan Atatürk, istiklal mücadelesine başkomutanlık etmiş ve silah arkadaşlarıyla birlikte Cumhuriyet'imizi kurmuştur.

"Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır; fakat Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır" diyen Atatürk, en büyük eseri olan Cumhuriyet'i, bizlere emanet etmiştir.

Bize düşen görev, atalarımızdan devraldığımız bu büyük mirası yaşatmak ve yüceltmektir. Cumhuriyet'imizin, özgürlük, bağımsızlık ve demokrasimizin temeli olduğunun bilinciyle Ata'mızın çizdiği çağdaşlaşma yolunda yürümeye, ilke ve inkılaplarını yeni nesillere anlatmaya devam edeceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle, Ebedi Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ü, aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmet, şükran ve saygıyla anıyorum.

Kadir ALBAYRAK

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.