10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü Dolayısıyla Çelenk Sunma Töreni Düzenlendi
10/11/2020 10:30:57
10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü Dolayısıyla Çelenk Sunma Töreni Düzenlendi

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, 10 Kasım Atatürk'ü Anma programı kapsamında düzenlenen çelenk sunma törenine katıldı.

Kurumlar tarafından Atatürk Anıtı'na çelenk sunulması ile başlayan tören, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunması ile devam etti. Tekirdağ'da hayat saat 9'u 5 geçe başlayan sirenlerle durdu.

Çelenk sunma törenine Başkan Kadir Albayrak'ın yanı sıra; Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Tekirdağ Milletvekili Enez Kaplan, Garnizon Komutanı Piyade Alb. Şahin Yenilmez, il protokolü, siyasi parti temsilcileri, STK'lar, meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Törenin ardından açıklama yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Yurdumuzun kurtarıcısı, milli mücadelemizin önderi, Cumhuriyet'imizin kurucusu Ebedi Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ü, ölümünün 82. yıl dönümünde şükran, saygı, rahmet ve minnetle anıyoruz." dedi.