Kasım Ayı Meclis Toplantısı Saray'da Gerçekleştirildi
11/11/2020 16:46:04
Kasım Ayı Meclis Toplantısı Saray'da Gerçekleştirildi

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kasım 2020 Dönemi Olağan Meclis Toplantısı, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak başkanlığında Saray'da gerçekleştirildi.

Namık Kemal Üniversitesi Saray Meslek Yüksekokulu Konferans Salonu'nda COVİD-19 salgını dolayısıyla sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uygun olarak gerçekleştirilen toplantıda, gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı ve komisyon raporlarına ait dosyalar meclise sunuldu.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kasım 2020 Dönemi Meclis Toplantısının son derece verimli geçtiğini belirten Başkan Albayrak, "Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Meclisimizin almış olduğu tüm kararların Tekirdağımıza hayırlı olmasını diliyorum" dedi.